LIFESTYLE

A VUCH és a Valentin nap is V-vel kezdődik… Véletlen lenne csupán? Nem hisszük

07.02.2018 SZERKESZTŐSÉG
A cikk szerzője

A VUCH és a Valentin nap is V-vel kezdődik… Véletlen lenne csupán? Nem hisszük

A Valentin nap megállíthatatlanul közeleg. Kis szivecskék, szerelmi vallomások, virágok és szívből jövő ajándékok, mindezek támadnak rád a boltok kirakataiból. Idén a szerelmesek ünnepére oly ajándékot szeretnél kapni, mely megfelel ízlésednek? Miért ne irányítanád szíved választottját a vuch.hu webáruház oldalára, mely számtalan kincset őriz kézitáskák, pénztárcák, karórák és más kiegészítők formájában, melyek határozottan nem hiányozhatnak gyűjteményedből? Miért is ne ünnepelhetnéd idén a Valentin napot a magad módján?

Karikázd be naptáradban február 14.-ét

Imádod a divatot? Egyet értesz azzal, hogy a szerelem e fajtája is saját ünnepet érdemel? S miért is ne egyesíthetnéd a kettőt, s ne ünnepelhetnéd meg egyszerre az emberek iránti szeretetet a szép tárgyak iránti szeretettel? Amennyiben még nem találtad meg életed szerelmét, ne csüggedj, épp ellenkezőleg, megajándékozhatod saját magad. Pusztán Önmagad iránti szeretetből.

Személyre szabott ajándékok

Mely ajándék lenne számodra az igazi? Tudjuk. Az alábbi kategóriákat készítettük elő számodra: Hölgynek, Romantikus léleknek, Sportolónak, Szépségnek. Kategóriák, melyekben a VUCH gyönyörű darabjait találod meg, melyek ízlésednek megfelelőek, s kiegészítik és feledhetetlenné teszik ruhatárad.

Válaszdd ki ajándékod Te magad!

Aggódsz amiatt, hogy párod mellényúl a Valentin napi ajándékkal? Tudjuk a megoldást! Jelezd felé, hogy számodra a legnagyobb örömet egy ajándék utalvány okozná, melynek köszönhetően Te magad választhatsz ajándékot, mely szívednek a legkedvesebb lesz? Papír és elektronikus formában is megtalálható.

Pénztárcáktól a zoknikig

A VUCH márka stílusos kínálata igazán gazdag, mely kézitáskákat, karórákat, pénztárcákat, varázslatos parfümöket, kiegészítőket, zoknikat foglal magába, sőt oly újdonságokat, mint a kényelmes és mókás alsóneműk. Megtaláltad már kínálatunkban életed szerelmét?

 

Hivatkozás másolása

Javasolt cikkek

Készíts gyönyörű dekorációt és ízletes ételeket sütőtökből! Készíts gyönyörű dekorációt és ízletes ételeket sütőtökből!
Ismerkedj meg más országok húsvéti receptjeivel és próbálj ki 2 egyszerű receptet Ismerkedj meg más országok húsvéti receptjeivel és próbálj ki 2 egyszerű receptet
A szeretet sokféle lehet. Ünnepeld Valentin napon te is A szeretet sokféle lehet. Ünnepeld Valentin napon te is
A legérdekesebb karácsonyi szokások a világ minden tájáról A legérdekesebb karácsonyi szokások a világ minden tájáról


Válassza ki az országát