LIFESTYLE

Millió szempár követi figyelemmel! Az Instagram leghíresebb csillagai

30.01.2018 SZERKESZTŐSÉG
A cikk szerzője

Millió szempár követi figyelemmel! Az Instagram leghíresebb csillagai

Az Instagram az egyik legkedveltebb közösségi oldal a világon. Betekintést nyerni ismerőseid és a celebek életébe ugyanis rendkívül csábító. Annak ellenére, hogy a legtöbben igyekeznek a lehető legtöbb követőt összegyűjteni, nem mindenkinek sikerül. Mi lehet olyan érdekes a celebek fiókjaiban, s melyek a legsikeresebb csillagok az Instagramon?

131 millió követőm van, és neked?

Az Instagram tele van oly fiókokkal, melyek követőinek száma többezreket számlál, azonban nem csak emberek, hanem cuki kutyák és cicák profiljai is ide tartoznak. A legkövetettebb fiókok azonban a celebek fiókjai. A celebek mindig kíváncsivá tették a közösséget, s némelyek oly mértékben, hogy nem vagyunk képesek betelni velük. Tekintsük hát meg a három leghíresebb Instagram celebet.

Az Instagram királynője, Selena Gomez 

Az Instagram koronázatlan királynőjeként emlegetik Selena Gomez-t, ki zsenge 25 éves kora ellenére az Instagramon a @selenagomez elnevezésű fiók alatt 131 millió követője van. Rajongói nagyrészt elsődlegesen Justin Bieber-rel való kapcsolata után érdeklődnek.

A népszerű Ariana Grande 

Gyönyörű, fiatal, sikeres, nem másról van szó, mint a közkedvelt és tehetséges Ariana Grande-ről, kinek 24 éves kora ellnére, az @arianagrane fiókját 116 millió rajongó követi lelkesen, mellyel lassan beéri Selena Gomez-t. Fiókja fotókon kívül rövid videókat is tartalmaz, például koncertjei kulisszái mögül.

Beyoncé fotói, melyek ámulatba ejtik az embereket

Bizonyára a te figyelmedet sem kerülte el a gyönyörűen ötlözött Beyoncé fotója, gyermekeivel karjaiban. Ez a fotó szó szerint vírusként terjedt el, s többszázan kezdték el utánozni. Az énekesnő, kit @beyonce fiók alatt találsz meg Instagramon, 109 millió követővel rendelkezik, s híres fotója 11 millió kedvelést kapott.

Hivatkozás másolása

Javasolt cikkek

Készíts gyönyörű dekorációt és ízletes ételeket sütőtökből! Készíts gyönyörű dekorációt és ízletes ételeket sütőtökből!
Ismerkedj meg más országok húsvéti receptjeivel és próbálj ki 2 egyszerű receptet Ismerkedj meg más országok húsvéti receptjeivel és próbálj ki 2 egyszerű receptet
A szeretet sokféle lehet. Ünnepeld Valentin napon te is A szeretet sokféle lehet. Ünnepeld Valentin napon te is
A legérdekesebb karácsonyi szokások a világ minden tájáról A legérdekesebb karácsonyi szokások a világ minden tájáról


Válassza ki az országát