LIFESTYLE

Milyen színek lesznek ősszel trendik?

01.10.2019 KRYSTÝNA HROMÁDKOVÁ
A cikk szerzője

Azok közé tartozol, akik folyamatosan figyelik a divatot és mindig tudják mi történik az öltözék és kiegészítők világában? Akkor jó, hogy épp blogunkat olvasod. Ebben a cikkben ugyanis elmondjuk, melyek azok a színek, amelyek semmiképp nem hiányozhatnak gardróbodból idén ősszel és hozzáadunk néhány jó tippet stílusos darabokra.

Ez csak rózsaszín lehet

Institut Pantone minden évben kihirdeti az év színét. Melyik színről hirdette ki, hogy ősszel ragyogni fog? Ez a szín az élénk és meleg rózsaszín lett, amelynek köszönhetően pozitív energia árad majd belőled és első látásra elvarázsolsz mindenkit. Ne félj kilépni a sötét outfit sokaságából és ragyogd be az őszi napokat.

TIPP: Pénztárcák Clovers , ékszerek  Planty 

Világhírű divattervezők is egyetértenek abban, hogy ősszel mindenkit elegáns rózsaszín blézerrel bűvölsz el. Tehát, van elég bátorságod beszerezni egy feltűnő darabot?

Örömteli narancssárga

Hogyan is lehetne több optimizmust vinni a borús hűvös napokra, mint az egyik legpozitívabb színnel, a narancssárgával, sárgával és a közkedvelt mustár színnel? Ezekkel a színekkel, amelyek az őszi falevél színeit idézik, határozottan nem nyúlsz mellé.

TIPP: Órák Khloe , pénztárcák Zaya

Még semmiképp sem jött el az idő, amikor ezek a darabok a szekrény aljára kerülnek! Meleg színű pólók, sötét blézerrel társítva fenségesek és szétoszlatnak minden borút!

Égszínkék

Semmi sem múlja felül a varázslatos kék színt? Akkor kétségkívül örömet szerez, hogy az idei őszön is viselheted. Trendi lesz az élénk sötétkék szín és a farmer viselet. Ha még nincs farmer ruhád vagy dzsekit, itt az idő beszerezni.

TIPP: Pénztárcák Marina , órák Souly

Zöld és kék? Kék és sárga? Lila és zöldes? Miért ne? A divatszakértők most ősszel is az egyedi színkombinációknak szurkolnak. Ajánljuk az egyformán mély és élénk színek  kombinációját.

Milyen színeket viselsz Te legszívesebben ősszel? És milyen darabokat szeretnél beszerezni őszre?

Hivatkozás másolása

Javasolt cikkek

Készíts gyönyörű dekorációt és ízletes ételeket sütőtökből! Készíts gyönyörű dekorációt és ízletes ételeket sütőtökből!
Ismerkedj meg más országok húsvéti receptjeivel és próbálj ki 2 egyszerű receptet Ismerkedj meg más országok húsvéti receptjeivel és próbálj ki 2 egyszerű receptet
A szeretet sokféle lehet. Ünnepeld Valentin napon te is A szeretet sokféle lehet. Ünnepeld Valentin napon te is
A legérdekesebb karácsonyi szokások a világ minden tájáról A legérdekesebb karácsonyi szokások a világ minden tájáról


Válassza ki az országát