INTERJÚK

Natália, divatblogger és az utazás nagy szerelmese, betekintést engedett magánéletébe!

20.03.2019 SZERKESZTŐSÉG
A cikk szerzője

Natália, divatblogger és az utazás nagy szerelmese, betekintést engedett magánéletébe!

Szlánszky Natália egy 19 éves cseh nemzetiségű blogger, aki imádja a divatot és az utazást. Blogját megtalálod az alábbi linken: natalieasblogger. Olvasd el a vele készített interjút, inspirálódj stílusával és tekints bele a bloggerek világába!

Natália, divatblogger és az utazás nagy szerelmese, betekintést engedett magánéletébe!

Szia Natália, mond el az olvasóknak, mi késztetett arra, hogy létrehozz egy blogot és mikor indult be?

A blogot 14 éves koromban hoztam létre. Gyermekkorom óta szeretek öltözködni és úgy gondoltam, hogy van mit adnom másoknak e téren. Azt, hogy jól csinálom-e, döntsék el az olvasók. (nevetés)

Mivel szoktad tölteni a szabadidőt? Vannak hobbijaid?

Szeretem, ha nem ér stressz, sok időt töltök családommal, barátaimmal és azokkal, akiket nagyon szeretek. Szeretek új rucikat beszerezni, s ilyenkor felveszem az új szerzeményt és irány egy kávézó vagy egy kínai étterem.

Elárulod nekünk, mi az, amit nem szeretsz?

A halogatást és a hazudozást! De, amit tényleg ki nem állhatok az az IGAZSÁGTALANSÁG! Az emberi jogok lelkes támogatója vagyok, képes vagyok sírásban kitörni, amikor igazságtalanság szemtanúja vagyok és mindent megteszek, ami tőlem telik, hogy igazságot szolgáltassak!

Remek áttekintéssel rendelkezel, ami a blogokat illeti. Mit szól ehhez a családod és a barátaid?

Elhangzott néhány negatív vélemény, de nem hagyom magam leállítani. A családom támogat, fotóznak és szuperen kezelik! Szüleim néha úgy viselkednek, mintha az ügynökeim lennének. (nevetés)

Szuper támogatás! Elárulod, mit jelent számodra a divat?

A divat a jellemünk, ízlésünk és belső énünk kivetítése. A divat függ a kreativitásunktól is, általában azok, akik rendelkeznek esztétikai érzékkel és ügyességgel, szebben öltözködnek.

Hol és miben látsz inspirációt az öltözködés terén?

Leginkább a környezetemben találom meg az inspirációt. Ha valaki megtetszik (mármint az öltözet, amit visel), egészen addig figyelem, amíg megjegyzem az outfit minden egyes részletét. Ami a divatot illeti, egy igazi stalker vagyok!

Kik a kedvenc bloggereid és influencereid?

A csehszlovák színhelyről @styleofbecca és @natinstablog a szuper stílusuk miatt! A külföldiek közül @martineegeland és @iskra.

Említetted, hogy a családtagjaid is szoktak téged fotózni. Milyen fényképezőgépet használsz éppen?

Igen, általában szükségem van segítségre, ami sok stressz okozója. (nevetés) Olympus EPL7 fényképezőgépet használok 17mm-es 45mm-es objektívvel.

Natália, divatblogger és az utazás nagy szerelmese, betekintést engedett magánéletébe!

Ezt ismerjük – ahány ház annyi szokás! Mivel szeretnél foglalkozni a jövőben?

A nemzetközi tanulmányok szak hallgatója vagyok, szóval nagyon örülnék, ha sikerülne befejezni a tanulmányaimat! Természetesen érdekel a közösségi hálózat is, a divat és a fotózás. Néha jó „szííííínésznő“ is tudok lenni, szóval, ha az A terv nem válik be, szerencsét próbálok egy konzervatóriumnál, hátha sikerrel járok. (nevetés)

Azt a mindenit! Ezzel összefügg az utazás is. Az IG profilodon tömérdek fotót találunk csodás helyekről, melyeket meglátogattál. Mi a kedvenc úticélod? És melyik helyet kedveled a legkevésbé?

Szívesen térek vissza Rómába, Barcelonába. A nyáron beleszerettem Dél-Franciaországba, az Azúr-partba. Monakó pedig a szívem csücske! Viszont Horvátország sosem vonzott.

Sosa ne mond, hogy soha! Mizujs a kajával? Mit gondolsz a legújabb trendekről, mint például a RAW, VEGAN, WHOLE30 stb.?

Az étellel nagyon jó a kapcsolatom! (nevetés) Gyermekkorom óta azt eszem, ami ízlik. Nem vagyok sem 40 sem 50 kiló, de jól érzem magam a bőrömben. Mindig úgy táplálkozom, hogy ne korlátozzam magam! Egyetlen új trend sincs rám hatással.

Ebben teljesen egyetértünk. Van kedvenc sportod?

EGY SEM! (nevetés) Szerintem én vagyok a legrosszabb a sportok terén. Az egyedüli sport, amelyben jó vagyok, az a snowboarding.

Fúha, akkor le a kalappal. A piros Gracious Grace táska büszke tulajdonosa vagy. Hogy jöttök ki egymással?

Csodás!

Ennek nagyon örülünk! Mit üzensz az olvasónak a Vuchról? Hogy tetszik maga a webáruház?

Eddig egy Vuch táskám van tőletek és teljes mértékben elégedett vagyok a termékkel és a szolgáltatásaitokkal is. Szóval csak ajánlani tudlak titeket!

Végszóra, megosztanád velünk a mottód vagy egy kedvenc idézetet?

Egyet mindenképp! Amíg nem a lét a tét, addig mit is ér!

Natália, nagyon szépen köszönjük az interjút és sok sikert kívánunk!

Köszönöm szépen.

Hivatkozás másolása

Javasolt cikkek

Hogyan lehet egészségesen napozni? Néhány tipp a szakértőktől Hogyan lehet egészségesen napozni? Néhány tipp a szakértőktől
Interjú a VUCH arcával: Ismerkedj meg Bárával és a Barušminky nevet viselő YT csatornájával Interjú a VUCH arcával: Ismerkedj meg Bárával és a Barušminky nevet viselő YT csatornájával
Újabb látogatáson a Vuch Ladies-eknél. Szeretnéd tudni mi történt velük? Újabb látogatáson a Vuch Ladies-eknél. Szeretnéd tudni mi történt velük?
Lucie Koutníková, énekesnő, modell és leendő ūgyvéd. Lucie Koutníková, énekesnő, modell és leendő ūgyvéd.


Válassza ki az országát