vyprodej
vyprodej
MENÜ

ANYAGOK ÉS KARBANTARTÁS

Örömünkre szolgál hogy a mi termékeinket választottad és bízunk benne, hogy sokáig és jól fognak szolgálni. A következő szövegben találsz egy használati útmutatást a termék megfelelő karbantartásáról valamint felhasznált anyagokról szóló általános információt.

 

ANYAGOK

Szintetikus bőr

Az anyag stabil, tartós és első látásra megkülönböztethetetlen a valódi bőrből. Összehasonlítva az eredetivel a szintetikus bőr sokkal légáteresztőbb. Javasoljuk, hogy ne tedd ki közvetlen napfény hatásának, mert fennáll a veszélye az elszíneződésnek. Tisztításhoz használj langyos vizet, nedvszívó ruhát ami nem színez és kifejezetten szintetikus bőr ápolására alkalmas termékeket.

 

PU Poliuterán

A poliuretán egy könnyen kezelhető szintetikus szál. A tisztításhoz használj langyos vizet vagy langyos oldatot semleges szappanhabbal.

 

PE Polietilén

Az anyag remekül ellenáll a nedvességnek és sérülésne. Ezért a tisztításhoz használj langyos vizet vagy langyos oldatot semleges szappanhabbal. Kerüld az alkohol tartalmú tisztítószereket.

 

PVC Poli (vinil-klorid)

Az anyag ellenáll az öregedésnek. Különösebb gondoskodást nem igényel, de nem javasoljuk, hogy  alkoholtartalmú termékekkel tisztítsd. Használj inkább langyos vizet vagy semleges szappanhabos oldatot.

 

PO Poliészter

Karbantartása egyszerű langyos vízzel vagy szappanhabbal tisztítsa. Gyorsan megszárad.

 

PC Polikarbonát

Kiválóan ellenáll az öregedésnek. Különösebb gondoskodást nem igényel, tisztításához langyos víz vagy semleges szappanhab oldata elegendő.

 

Szilikon

A szilikon termékek folyamatosan gondoskodást igényelnek. Csak nedves törlőkendővel vagy langyos vízzel tisztíthatóak.

 

Szálas bőr

Egyenetlen felület, vastagság-beli eltérések vagy pigmentfoltok jellemzik. A gyártása úgy történik, hogy a termelés a természetes bőrt apró darabokra vagy rostos részecskékre bontják, majd ezeket valamilyen kötőanyaggal vagy anélkül újra eggyé gyújrák. Természetes bőr tisztítására alkalmas termékkel tisztítsd.

 

Pamut

A szövet nagyon rugalmas és könnyen hajlítható. Mosd kézzel vagy géppel maximum 30 °C-on hasonló színű ruhákkal együtt. Ne használj dobos szárítást és klórt tartalmazó tisztítószert. Vasald alacsony hőmérsékleten, gőzzel és a termék hátoldaláról.

 

Nylon

Kiválóan ellenáll a sérülésnek és a nedvességnek, továbbá nagy szilárdság jellemzi. Hajlamos az elhalványulásra.

 

Nemez/Filc

Ez az anyag barázdás amely nem hiba hanem az anyag természetes tulajdonsága. Eltávolíthatod őket egy bolyhosodást megelőző eszköz segítségével. Használatakor figyelj a szerkezetre, a vízre és az esőre. Foltok esetében száraz tisztítás ajánlott (lanolinos mosószer használata). A tisztítószert hígítsuk fel vízzel, melegítsük 30 °C-ra, majd óvatosan vigyük fel a foltra. Óvatosan járj el és amennyiben probléma merül fel, fordulj szakemberhez.

 

Szövet

Az anyag könnyű, légáteresztő és kellemes. Tisztítsd langyos vízbe áztatott szivaccsal,  kerüld a vegyi tisztítószereket és túl forró vizet.

 

Villámzárak

A villámzár beradagása esetén használhatsz krémet, p. Indulonát. A krémet óvatosan vidd fel a villámzár egész hosszára  valamint a zár belső és külső felére. Amennyiben a fogak között szennyeződés található, a tisztításhoz használj szappanos vizet és finom ecsetet. Soha ne használj benzínt vagy  hasonló kémiai anyagokat.

 

Rozsdamentes acél

Ellenáll a korróziónak. Javasoljuk, hogy óvd a sós vízzel való érintkezéstől, mert ez megbontja a termék felszínét.

 

Cink ötvözet

Ez egy fényes fém, amely nem igényel különös gondolkodást. Langyos vízzel vagy tiszta alkohollal  és nedves ruhával tisztítsuk.

 

Réz

Ezt a fémet csak meleg vízzel, puha ruhával és szappannal tisztítsd

 

Műanyag

A tisztításhoz ne használjon semmilyen higítót. Csak vizet, mosószert, ami erre alkalmas. Kerülje a felület mechanikus tisztítását, és olyan tisztítószerek használatát, amelyek olyan részecskéket tartamaznak, amelyek megkarcolhatják a felületet!

 

Üveggyapot

Ez egy összetett anyag, amely üvegszálakból (szövetből) és kikeményített műgyantából (polimer) áll. Az esernyő ellenálló, vegyszerekkel szembe és időjárással is ellenálló, könnyű és jó higiéniai tulajdonságokkal jellemezhető.

 

Oxford Polyester

Tartós poliészter szövet légáteresztő poliuretán bevonattal. Vízálló anyag. Könnyű karbantartás, 40°C-on mosható kézi mosás programon.

 

Ezüst

Az ezüst egy puha fém, amely hajlamos az oxidációra. Kerülje az ezüst érintkezését vízzel és sav alapú tisztítószerekkel. Az ezüst ékszerek vékony ródiumréteggel könnyen megvédhetők a feketedéstől. Javasoljuk, hogy csak 100% pamutból készült törlőkendővel tisztítsa meg, hogy elkerülje az esetleges karcolásokat.

 

Kristály és természetes kő

  • Kristály (A kristályok minden formában és méretben fellelhetők. Néhány közülük üvegfelületek, élek és tüskék kombinációjával van ellátva, míg mások kerekítettek, minden forma egyedi tulajdonságokkal és felhasználásokkal rendelkezik)

 

  • Szintetikus gyöngyök (Ezek mesterségesen készült gyöngyök, amelyeket gyakran zúzott kagylókból készítenek és széleken gyantával erősítenek meg. A szintetikus gyöngyök fő jellemzője, hogy szabályos alakúak és egységes színűek.

 

  • Terméskő (Nemes anyagról van szó, ami pótolhatatlan műszaki tulajdonságokkal rendelkezik. A természetes kő szépsége mindenekelőtt egyedülálló. Színes csillogásával, tisztaságával, áttettszőségével, ragyogó és csillogó játékával magára vonja a figyelmet.)

Kristály és természetes kő

  • Jedeit: Új szerelmet keresel, több pénzre lenne szüksége, vagy fontos döntés előtt áll. Pontosan az ilyen esetekre alkottuk meg jedeitből készült karkötőnket.
  • Onyx: Erőre van szükséged, vagy meg szeretnéd óvni magad minden negatív hatástól? Akkor az ónix neked teremtetett. Továbbá ez a kő megőrzi az emlékeket, melyeket a társaságában élsz át.

  • Jáspis: Stresszel? Akkor érezned kell az erőt és a támogatást. Számodra a Jáspis a megfelelő választás.

  • Rózsakvarc: Fel kell szabadítanod a negatív érzelmeket. Szeretnés megnyitni a szíved barátaid, családod, vagy egy új szerelem előtt. Éppen az ilyen alkalmak miatt illik majd hozzád ez a karkötő.

  • Jáspis: Stresszel? Akkor érezned kell az erőt és a támogatást. Számodra a Jáspis a megfelelő választás.

  • Magnezit: Nem szereted magad, megújult energiára van szükséged. Konfliktusba keveredtél valakivel? Amennyiben igen, akkor a magnezit az a kő, mely átsegíthet a nehéz pillanatokon és segít visszanyerni az energiát.
  • Amazonit: A jólétet és a bőséget akarod. Ha igen, ez a kő lesz a megfelelő társ az utadon.

 

TISZTÍTÁS ÉS KARBANTARTÁS

Termékeink használatakor kérlek figyelj oda a grafikus jelekre a címkén vagy a termékek akasztóján, ahol fel vannak tüntetve a termék általános karbantartási feltételei. Ezeket a jeleket tartalmazó címkéket ne távolítsd el.

Ne használj klóros fehérítőt Maximum 110° C-on vasald Viseljen 30°C
Ne szárítsd dobos szárítóban Maximum 150° C-on vasald Viseljen 40°C
Szárítsd szárítógépben szokásos módon bármilyen hőmérsékleten Vegytisztítás nem alkalmazható    
Ne vasald Ne mosd, óvatosan vigyél vizet a felületre    

 

 

ÁLTALÁNOS RENDELKEZÉSEK

A termék hosszútávú használata megköveteli a gondos és megfelelő karbantartást. Éppen ezért fontos, hogy a megőrizd a csatolt használati utasítást. Kérjük tartsd be a következő szabályokat:

·        Óvd a tűztől
·        Óvd a víztől és esőtől.
·        Óvd a poros környezettől
·        Óvd a kémiai hatásoktól.
·        Óvd a mechanikai sérüléstől és vigyázz rá.  

 

Pénztárca

A pénztárcát ne tedd  ki közvetlen napfény hatásának.

Ne tárolj több kártyát, mint amennyi  erre kijelölt hely van a pénztárcában.

A pénztárcát ne terheld túl nagy mennyiségű érmével.

Ne mosd mosógépben és ne tedd  szárítóba.

 

Kézitáska
A táskát ne terheld túl 3 kg-nál jobban.

A kézitáskát  ne tedd ki közvetlen napfény hatásának.

Ne mosd mosógépben és ne tedd  szárítóba.

 

Órák

Védd az órát a szakszerűtlen beavatkozástól, eséstől, ütésektől, rázkódástól, hirtelen hőmérséklet változásoktól, kémiai hatásoktól, poros környezettől, mágneses mezőktől.

A vízálló 3ATM (az órák ellenállnak az esőnek, de búvárkodásra nem alkalmasak).

További információért olvasd el az órához mellékelt használati útmutatót.

5 éven aluli gyermekektől távol tartandó.

 

Óraszíj

Ne tedd ki napfény hatásának.

Ne mosd mosógépben és ne tedd  szárítóba.

5 éven aluli gyermekektől távol tartandó.

 

Ékszerek

Védd a sós víztől, az ékszert fürdés előtt vedd le.

Gyermekektől tartsd távol, mivel a kisebb részeket belélegezhetik.

Védd a vegyszerektől (például a hajlakktól).

 

 Alsónemű

Maximum 30°C-on  hasonló színárnyalatú ruhákkal együtt, kifordítva mosd.

Ne mosd klórt tartalmazó készítményekben.

Ne tedd szárítóba.

Vasald kifordítva.

 

Zokni

Maximum 30°C -on  hasonló színárnyalatú ruhákkal együtt, kifordítva mosd.

Ne mosd klórt tartalmazó készítményekben.

Ne tedd szárítóba.

Vasald kifordítva.

 

Napszemüveg

A napszemüvegek UV szűrővel és magas minőségű polarizált lencsével rendelkeznek.

Ha nem használod, tárold védőzsákban, és ügyelj arra, hogy ne karcold meg a lencsét.

Száraz ruhával tisztítsd.

 

Tükör

Védd a nedvesség és víz ellen.

Finom anyaggal tisztítsd.

Óvd a kaparás ellen.

 

POM-POM & Díszek

Ne kerüljön vízbe.

Ne mosd mosógépben és ne tedd a szárítóba.

5 éven aluli gyermektől távol tartandó.

 

Parfüm

Ne kerüljön szembe.

Női parfüm, 100 ml.

Amennyiben allergiás reakció jelentkezik, ne használd tovább a parfümöt.

 

Esernyő

Használati utasítás:

1. Vegye ki a védőtokból az esernyőt.

2. Mechanikusan nyissa ki és kattintsa be a nyitott pozícióba.

3. Mechanikusan csukja össze az esernyőt és biztosítsa be összecsukott állapotban.

 

Palack

Felhasznált anyag:

100% ACRYLONITRILE-STYRENE COPOLIMER

 

Szájbalzsam

Összetétele:

Pepetrolatum , Paraffinum Liquidum, Isopropyl Myristate, Copernicia Cerifera, Cera,Cera Alba, Paraffin, Lanolin, Parfum, Benzoic Acid, Tocopherol, Bht

Vigye fel ajkaira bármikor, szükség szerint.

 

Karbantartás:

A tisztításhoz ne használjon hígító anyagokat. Csak vizet, és az erre alkalmas mosogatószert használja. Kerülje el a felület mechanikai tisztítását és a tisztítószerek csiszolószemcsés tisztítószerek használatát, ez karcoláshoz vezethet!