Doprava zdarma
Doprava zdarma

Sobah

FÉRFI GYÖNGYÖK
Raktáron
Megkaphatod már 12. 09.
VUCH 2022 jótékonysági naptár VUCH 2022 jótékonysági naptár

VUCH JÓTÉKONYSÁGI NAPTÁR 2022

Örülünk, hogy nektek köszönhetően folytathatjuk a jótékonysági naptárak készítését. Ebben az évben úgy döntöttünk, hogy támogatjuk a Máltai Lovagrend szervezetét. Ez a szervezet a különféle fogyatékossággal élő embereket kívánja segíteni. Legyen szó testi vagy szellemi fogyatékosságról. Köszönet minden olyan személyiségnek is, akit megörökíthettek és segítettek jó dolgokat tenni.

7 490 Ft

„Képzelj el egy forró, nyári éjszakát. Homokos parton állsz, lábad a még meleg homokba süllyed. Felnézel, és az éjjeli égbolt és a fényes hold látványa elállítja a lélegzetedet, ugyanakkor látod a végtelen kék tengert is. A Sobah gyöngyök ezt a hangulatot rejtik magukban.“

A karkötő a következőket tartalmazza:

Lávakő: Szeretnéd védeni magad a környezeted fizikai és szellemi hatásaival szemben? Ha igen, ez a kő segít ebben.

Szodalit: Mélyíti a logikus gondolkodást, következetességet, bátorságot és önbizalmat, erősíti az intuíciót, segít megvalósítani az álmokat és vágyakat, jobb koncentrációhoz vezet, harmonizálja a képzeletet a valósággal, megnyugtat és véd a konfliktusoktól.

  • Vuch lávakő és szodalit gyöngyök
  • A gyöngyök kiváló minőségű gumira vannak fűzve 
  • Kapocs nélkül
Leírás
Szállítás és fizetési mód
AZ ÖSSZES ÉKSZEREK
AJÁNDÉKCSOMAGOLÁSBAN
KÜLDJÜK

KIEGÉSZÍTŐK

Nem hiába mondják, a szépség az egyszerűségben rejlik. A Vuch férfi divat kiegészítőit, amelyek ötvözik a stílust és az eleganciát, úgy tervezték, hogy tökéletesen kiemeljék minden férfi személyiséget. Válaszd ki a számodra megfelelőt.